top of page
logo-25x11'5-vector.jpg

FAQS

FAQS

Com apunto al meu fill/a al cau?

A l'inici de curs hi ha unes dates per fer les incripcions, que són a principis de setembre. Tot i això, si ja han passat i esteu interessats en apuntar-vos podeu venir a preguntar per les places presencialment en horari de cau o contactar a través de la web.

A partir de quina edat puc apuntar el meu fill/a al cau?

Es pot entrar al cau a partir de P-5, amb 5 o 6 anys. Tota la informació sobre grups d'edat i branques la trobareu a l'apartat d'UNITATS.

I si em vull apuntar i no queden places?

El nombre d'infants per unitat és limitat, per tant pot passar. En aquest cas, obrim una llista d'espera i contactarem amb vosaltres quan hi hagi una plaça disponible.

Quan és el cau?

L'horari normal de cau és tots els dissabtes de 16 a 18.30h, excepte festius i ponts. Si en algun cas hi ha modificacions a l'horari, avisarem amb una setmana d'antelació. A més, en dies especials com ara Carnaval, Sant Jordi o Fi de Curs, el format de dissabte canvia i fem algun tipus de celebració especial amb les famílies.

Quan són els campaments?

Durant l'any s'acostumen a fer tres campaments: hivern, primavera i estiu. Els dos primers tenen una durada de tres o quatre nits i són durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, en dies no festius. Les dates de campaments d'estiu són variables i s'anuncien amb antelació, a les reunions de famílies.

Què són les reunions de famílies?

Aquestes són unes trobades on els caps informem de primera mà sobre qüestions rellevants com ara campaments, beques o esdeveniments especials. A més, els caps estem sempre disponibles a la sortida del cau per qualsevol dubte o qüestió puntual.

Els caps teniu algun tipus de formació?

Per portar a grups d'infants, s'han de complir els ràtios de titulats que estableix la Generalitat. Per tant, molts caps tenim el títol de Monitor/a de Lleure, i els que no estan pendents de formar-se ben aviat. A més, cada any fem sortides de formació de caps (SoCa) per millorar la qualitat pedagògica del nostre projecte educatiu.

Quant costa?

La quota anual és de 90€, i inclou l'assegurança, l'afiliació i el material del curs. Els campaments i sortides tindran un preu variable depenent de la durada, nombre d'infants, etc; que no esta inclòs en el preu del curs. També existeix un programa de beques, i en cas de voler-hi accedir us donarem tota la informació i us guiarem en el procès.

La camisa i el foulard s'han de pagar?

No. Per una banda, el foulard no és lliurat immediatament sinó que s'ha de guanyar. En canvi, la camisa es dóna al entrar i s'ha de retornar  al canviar d'unitat. Per tant, les camises no són de ningú, sinó que es reutilitzen i passen de grans a petits.

Què he de portar a la motxilla de campaments o sortides?

Per marxar de sortida, campaments o ruta, hem portar tot el que necessitarem a sobre, a la nostra motxilla. Per conèixer què és l'imprescindible a portar, us deixem un enllaç amb la informació

Es fan sortides de cap de setmana?

Sí. Només començar l'any en fem la primera (Passos), on els infants que canvien de branca s'acomiaden dels antics companys, i aquests en reben de nous. Durant el primer trimestre en fem una altra (Fadrinatge) per conèixer al nou grup. A més, inentem sempre fer-ne dues més al segon i tercer trimestre.

bottom of page