Qui som

Tots els caps som voluntaris! Dediquem el nostre temps lliure a educar infants per deixar el món millor del que l'hem trobat.

Hugo Delfa

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Tinc 19 anys estic estudiant Condicionament Físic . Al meu temps lliure acostumo a gaudir amb la música o fent esport. Tant com puc, sempre a punt!!

 

Sara Rodríguez

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Tinc 22 anys i sóc pedagoga. Treballo donant classes de català a persones nouvingudes i també sóc formadora de monitors a l’escola de Minyons.Aquest any formo part de l’equip de formació interna del cau. Crec que l'educació és l'eina més potent per a transformar el món!

 

Anna Barberà

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Tinc 20 anys. Sóc estudiant d’infermeria i em veuràs treballant a l’àrea de Pediatria de l’Hospital Quiron. A més, disfruto moltíssim amb la música i els llibres. M’encanta fer fotografies per això també em trobo gestionant les XXSS del cau!

 

Mario García

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Tinc 21 anys i estic treballant a Seur. Formo part de l’equip de material i m’encanta tocar la guitarra. Ens veiem al cau!

 

Maria Sola

Cap de Llops i Daines

 Tinc 21 anys i estudio infermeria. Practico escalada i m’agrada estar a la muntanya. Soc secretaria de l’agrupament.

 Marina Julián

Cap de Llops i Daines

Tinc 20 anys i estudio Mitjans Audiovisuals. 
Sóc una persona creativa i m’agrada el dibuix i la pintura

David Fominaya

Cap de Llops i Daines

Tinc 21 anys i estudio ciències i tecnologies del mar, m’agrada fer esport a la natura.

Adrià Otero

Cap d'Àligues i falcons

Tinc 23 anys i aquest any em vaig graduar en Criminologia. Ara segueixo estudiant un grau en administració i finances. M'agrada molt cuinar i menjar. També sóc el tresorer del cau

Lucia Eslava

Cap d'Àligues i falcons

Tinc 20 anys, faig estudis socioculturals de gènere a la UAB. M’encanta veure series i estar amb la gent que m’estimo. Tinc 2 gats i també formo part de l’equip de material del Cau! 

Gemma Navarro

Cap de Ràngers i Noies Guia

Tinc 20 anys i  formo part de l'Equip de Beques. Estudio Dret i com us imaginareu m'encanta llegir. Vull treballar per crear un mon més just, i crec que l'educació és molt bon lloc per començar!

Claudia López

Cap de Ràngers i Noies Guia

Tinc 18 anys i estudio Filologia Hispànica, com heu imaginat m'agrada molt llegir, però també disfruto ballant i mirant pelis. A més, formo part de l'equip de Beques

Marcel Juan

Cap de Ràngers i Noies Guia

Tinc 22 anys i sóc cap d'agrupament. M'agrada el silenci i toco la trompeta, m'agrada escriure però sóc matemàtic. M'agraden moltes coses, a vegades és difícil triar...

Fermí Herrero

Cap de Ràngers i Noies Guia

 Tinc 21 anys i estudio interpretació per ser actor. També tinc un grup de música que es diu Tronco, així que la música m'acompanya molt. A més, sóc el tresorer de la unitat.

Xavier Ràfols

Cap de Pioners i Caravel·les

 Tinc 22 anys i estic en últim curs d'enginyeria aeroespacial.
Sóc una persona moguda amb interès en l'esport, cinema i jocs... 
Formo part de RP per fer un projecte de cau amb vida!

Laura Carrera

Cap de Pioners i Caravel·les

Tinc 20 anys i estic estudiant 2n de medicina 
Si no estic a la biblioteca, em podeu trobar a la muntanya, llegint o al bar amb els amics! 

Carlos Delfa

Capnimadors del 3er  de Pioners 

Truc

Tinc 21 anys i sóc responsable pedagògic. Sóc integrador social i m' encanten la música i el mar! M'estimo molt el cau!

Esther Artigas

Capnimadors del 3er  de Pioners 

Truc

Tinc 22 anys i soc Cap d'Agrupament. Aviat seré enginyera alimentària, i m'agrada llegir i practicar qualsevol esport!

Anna Company

Cap d'Àligues i falcons

 Tinc 20 anys i m'he tornat parcialment lleidatana per poder estudiar veterinària i ciència i producció animal. Porto molts anys fent música i sent feliç

Pau Martínez

Cap de suport

 Tinc 20 anys. Estic estudiant fotografía i m’agrada molt la musica i llegir. Aquest any sóc cap de suport i estic a l’equip de comunicació i la comissió de campaments de primavera.

 

 Albert Lajara

Cap de suport

Tinc 21 anys. Sóc al equip de material i local.Em trovo desenvolupant videojocs. M'interesa l'aprenentatge a través de l'entreteniment i la reutilització de tot tipus de tecnologíes electróniques.

 

 Alícia Balasch

Cap de suport

Tinc 21 anys. Estic acabant la Doble Titulació d'Educació Infantil i Primària a la UB i m'agrada molt la natura, viatjar i dibuixar. Aquest any estic a la Comissió dels Campaments d'Hivern!

 

 Marcel Camps

Cap de suport

Tinc 27 anys. Sóc enginyer especialitzat en l'energia. M'agrada la muntanya i banyar-me en els rius congelats. Aquest any sóc cap de suport i dóno un cop de mà en tot allò que puc. 

 

Andrea Sáez

Cap de suport

 Tinc 23 anys, sóc infermera d'atenció primària i hospitalària. M'agrada tocar la trompeta, així com dibuixar. Crec que l'educació és la millor eina per millorar la nostra ciutat.

 

Clara Puig

Cap de suport

 Tinc 27 anys. Sóc enginyera de l'energia. M'agrada la muntanya, la platja i sobretot gaudir-ho en bona companyia. Aquest any sóc cap de suport i estic a l'equip de comunicació.

 

Javier Sáez

Cap de suport

 Tinc 27 anys i estic estudiant Pedagogia. M'agrada anar a la muntanya i la música. Aquest any sóc cap de suport, preparat per donar un cop de mà en qualsevol moment.

 

Magdi Segura

Cap de suport

Tinc 20 anys. Sóc estudiant d'Educació Social. M'agrada molt llegir i escriure a mode de distracció. Aquest any sóc cap de suport i estic a la Comissió dels Campaments d'Hivern!

 

Xènia García

Cap de suport

 Tinc 24 anys. Estic estudiant un Grau de Disseny i Creacions Digitals a la UOC i m'agrada estar a la natura i fer-li fotografies. Estic en la comissió de Campaments de Primavera.