top of page

Qui som

Tots els caps som voluntaris! Dediquem el nostre temps lliure a educar infants per deixar el món millor del que l'hem trobat.

DSC_0052.jpg

Esther Artigas

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Soc l'Esther i tinc 24 anys. Aquest és el meu sisè any com a cap, i començo el curs amb moltes ganes!
Vaig estudiar Enginyeria Alimentària i actualment estic estudiant un màster i treballant. M'agrada passar temps amb la gent que estimo i estar a la natura, i en el meu temps lliure gaudeixo llegint i fent esport!

 

DSC_0093.jpg

Dani Cortés

Cap de Llops i Daines

Sóc la Dani, tinc 18 anys (en poc faig 19) i aquest serà el meu primer any com a cap. Aquest any començo a estudiar maquillatge professional i caracterització. En el meu temps lliure m'agrada veure series, pintar, i la musica!

 

DSC_0053.jpg

Anna Barberà

Cap d'Àligues i Falcons

Soc l’Anna i tinc 22 anys i soc estudiant d’infermeria. En el meu temps lliure m’agrada fer ioga. També em veureu fàcilment patinant pel Prat o llegint a qualsevol racó.
Aquest és el meu tercer any de cap, els dos anteriors a Llobatons. És per això que enfronto aquest any amb il•lusió i moltes ganes!

DSC_0047.jpg

Héctor Rodríguez

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Soc l'Héctor, un dels tres caps de llobatons i Llúdrigues! M'agrada passar el temps lliure jugant a videojocs, mirant series i passant temps amb els meus amics i amigues.
Aquest any he començat una nova etapa de la meva vida ja que he començat la carrera de psicologia i a mes, és el meu primer any com a cap.
Tinc moltes ganes de començar aquest curs i d'aprendre amb els petits!

 

DSC_0097.jpg

Hugo Delfa

Cap de Llops i Daines

Soc l'Hugo! tinc 20 anys, porto 10 anys al cau i aquest és el meu 3r any de cap! Encara no he trobat que estudiar així que estic buscant feina.
Em fa molta il•lusió aquest any a llops i daines, i vinc amb les piles carregades!

 

DSC_0067.jpg

Òscar Codina

Cap d'Àligues i falcons

Soc l'Òscar i es el meu segon any com a cap! actualment estudio il·lustració i disseny gràfic, soc fotògraf, m’encanta la música i gran part del meu temps lliure el dedico a llegir i a tocar el baix elèctric!

DSC_0038.jpg

Marina Julián

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Sóc la Marina! Tinc 21 anys i estic estudiant Mitjans Audiovisuals.

 

Aquest es el meu 3r any com a cap. M’agrada l’escriptura i la fotografia analògica!

 

DSC_0114.jpg

Gemma Navarro

Cap de Llops i Daines

Hola! Sóc la Gemma i tinc 22 anys. Estudio el Màster d’Advocacia i quan no estic entre manuals de dret fiscal, em passo el temps prenent cafès (si és al sol millor)! Aquest any serà el meu tercer any com a cap i el segon que estaré a Llops. Entro amb molta il•lusió i ganes de treballar i passar-ho bé!

DSC_0055.jpg

Lola Monés

Cap d'Àligues i falcons

Soc la Lola! Tinc 18 anys i he començat a estudiar comunicació audiovisual. M’agrada molt llegir i escoltar música mentre camino. Aquest serà el meu primer any com a cap, i estic molt il·lusionada i amb moltes ganes!

DSC_0108.jpg

Alícia Balasch

Cap de Ràngers i Noies Guia

Soc l'Alícia, tinc 22 anys i soc mestra d'Educació Infantil i Primària!
Aquest serà el meu sisè any de cap i entre els meus hobies està el ioga, llegir i viatjar !

DSC_0251.jpg

Lucía Eslava

Cap de Ràngers i Noies Guia

Hola! Jo soc la Lucía, tinc 22 anys i ara mateix, a part de formar part del cau com a cap estic cursant la carrera d'estudis socioculturals de gènere. El meu temps el dedico a l'estudi, treballar i m'agrada anar al gimnàs i de la bona companyia.

DSC_0070.jpg

Javi Gómez

Cap de Ràngers i Noies Guia

Tinc 21 anys. Estudio enginyeria informàtica a la UPC, al meu temps lliure practico skate surto d'excursió en bici i també estic aprenent a mesclar musica.
Estic molt il·lusionat per ser cap de Ràngers i Noies Guies aquest curs!

DSC_0043.jpg

Claudia López

Cap de Pioners i Caravel·les

Em dic Claudia, tinc 20 anys i aquest serà el meu tercer any com a cap! Estudio Filologia Hispànica, m'agrada fer ioga, llegir, anar a la muntanya i veure pelis. Aquest any porto la unitat de Pioners i Caravel•les i ho agafo amb moltes ganes!

 

DSC_0106.jpg

Marcel Juan

Animador de Truc

Soc el Marcel! Tinc 23 anys i soc professor de matemàtiques. Es el meu cinquè any de cap, soc secretari i m'agrada escapar-me amb la bici, cantar i aprendre!

DSC_0102.jpg

Carlos Delfa

Cap de Pioners i Caravel·les

Jo soc en Carlos, cap de Pioners i Caravel·les i aquest és el meu 6é any com a cap! Actualment estic treballant com a Integrador social i estudiant treball social. M'encanten la música i el mar.

 

DSC_0013.jpg

Andrea Sáez

Animadora de Truc

Soc l’Andrea i tinc 25 anys, soc infermera d’atenció primària i estic cursant el segon curs del Màster d’urgències a l’UB.
Aquest any és el meu 8è any com a cap i aquest curs enceto la unitat de Truc amb molta il•lusió i ganes!
Les meves aficions son dibuixar, tocar la trompeta, llegir i sortir a passejar per la muntanya, encara que aquest curs em podeu trobar estudiant a la biblioteca.

 

bottom of page