Qui som

Tots els caps som voluntaris! Dediquem el nostre temps lliure a educar infants per deixar el món millor del que l'hem trobat.

IMG_2317.JPG
IMG_2308.JPG

David Fominaya

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Tinc 21 anys, estudio ciències i tecnologies del mar a la UPC. Aquest es el meu 3 any com a cap, començo aquest curs amb molta Il·lusió! 
M’agrada fer qualsevol activitat al aire lliure i realitzar diferents esports, futbol, bàsquet i boxa.

 

Safia Eslava

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Tinc 19 anys i al juny vaig acabar el tercer any de truc.  Aquest és el meu primer any com a cap i començo amb els i les més petits.

Estic estudiant el tercer any del Grau de sociologia a la universitat de Barcelona. Al meu temps lliure llegeixo quan necessito tranquil·litat  i quan estic mes activa aprofito per sortir de festa.

 

IMG_2311.JPG

Anna Barberà

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Tinc 21 anys. Sóc estudiant d’infermeria i per les tardes em trobareu perduda per algun hospital treballant. Serà el meu segon any com a cap, repetint aquests dos anys a Llubes! Al meu temps lliure em veureu fàcilment patinant pel Prat o llegint en qualsevol racó

 

IMG_2305.JPG

Albert Lajara

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Tinc  22 anys. Estic fent el batxillerat online, guanyo diners per Wallapop, reparant consoles o muntant ordinadors tot i que es més una afició que em dona diners i no tant una feina. Serà el meu segon any com a cap, primer a unitat. Espero que puguem fer dels nanos una experiència que els hi faci recordar el cau com el lloc on van començar a ser el màxim d'ells mateixos.

 

X.jpg

Xavi Ràfols

IMG_2331_1.JPG

Mario García

Cap de Llops i Daines

Tinc 22 anys, ara mateix estic de curro en curro. M’agrada molt la música i tot el relacionat amb el cine. Aquest serà el meu tercer any com a cap i espero "enxixar" els infants per fer un súper projecte dins el cau!

IMG_2332.JPG

Alícia Balasch

Cap de Llops i Daines

Tinc 21 anys i estic a l'últim curs del doble grau d'Educació Infantil i Primària a la UB. Aquest serà el meu 5è any com a cap (i el meu tercer repetint a la unitat de llops! 🐺) M'agrada molt passejar pel bosc, sortir de la rutina i provar coses noves! 

IMG_2330.JPG

Clàudia López

Cap de Llops i Daines

Tinc 19 anys i estudio Filologia Hispànica. M'agrada molt ballar hip-hop, fer esport i mirar pelis. Aquest serà el meu segon any com a cap i tinc moltíssimes ganes d'estar a llops i daines!! 

IMG_2327.JPG
IMG_2360.JPG

Anna Company

Cap d'Àligues i Falcons

Tinc 21 anys. Durant la setmana visc a Lleida perquè estudio veterinària i ciència i producció animal. Gaudeixo de la musica, la natura i l'escalforeta d'una manta quan miro una pel·lícula!

IMG_2362.JPG

Hugo Delfa

Cap d'Àligues i falcons

Tinc 19 anys, estudio enginyeria de serveis i sistemes de telecomunicacions a la UPC. Aquest és el meu segon any com a cap i vinc amb les piles carregades!! M'encanta fer esport i jugar a videojocs.

IMG_2353.JPG
IMG_2357.JPG

Marcel Juan

IMG_2385.JPG

Carlos Delfa

Cap de Ràngers i Noies Guia

 Tinc 22 anys. Treballo com a integrador social i alhora estic estudiant el grau en treball social, a més m'encanta la música, el mar i el cau!!

IMG_2384.JPG

Maria Sola

Cap de Ràngers i Noies Guia

Tinc 22 anys. Sóc  infermera d'urgències  i en el meu temps lliure m’agrada anar a la muntanya i practicar l’escalada. 

IMG_2376.JPG

Javi Gómez

Cap de Ràngers i Noies Guia

 Tinc 20 anys. Estudio enginyeria informàtica a la UPC, al meu temps lliure practico skate surto d'excursió en bici  i també estic aprenent a mesclar musica .

IMG_2379.JPG

Lucía Eslava

Cap de Ràngers i Noies Guia

Tinc 21 anys. Estic cursant estudis socioculturals de gènere a la UAB. a més a més d'anar en metro dedico el meu temps a fer excursions a la muntanya i a fer col·lecció de tasses per esmorzar dels llocs on he estat

IMG_2378.JPG

Irene Pérez

Cap de Ràngers i Noies Guia

Laura Prats

Cap de Llops i Daines

Tinc 20 anys i estic fent una especialització de maquillatge en efectes especials. Faig patinatge artístic i m’agrada molt l’art en tot els seus aspectes (literatura, pintura, cine…). Aquest serà el meu primer any com a cap, però entro amb molta il·lusió i moltes ganes de fer coses amb els infants!

Cap de Llobatons i Llúdrigues

Tinc 23 anys, llicenciat en enginyeria aeroespacial, treballo disenyant veles per vaixells a Bound4Blue. Porto 5 anys com a cap, i aquest any portaré per tercera vegada la unitat de Llobatons i Llúdrigues.
Soc un amant del futbol sala i la música. També m'agrada anar a la muntanya o veure pel·lícules quan fa fred!

 

Cap d'Àligues i Falcons

Tinc 22 anys i estudio un màster per ser professor de matemàtiques. Es el meu quart any de cap, soc cap d'agrupament i m'agrada escapar-me a caminar a la natura, cantar i aprendre!

Tinc 22 anys. Estic estudiant 4t d’educació primària a Blanquerna i treballo fent classes de dansa a infants de 6 a 12 anys i m’encanta ballar i em passo el dia entrenant.

Marina Julián

Cap d'Àligues i falcons

Tinc 20 anys i estic estudiant Mitjans Audiovisuals i aquest és el meu segon any de cap. M’agrada la fotografía i l’esport, passar temps a la natura i crear mil històries!

X.jpg

Andrea Sáez

Cap de Pioners i Caravel·les

Tinc 24 anys, soc Infermera i treballo al Institut Català de la Salut. També estic estudiant un màster en urgències i emergències. Aquest any soc cap de Pioners i Caravel•les. M'agrada tocar la trompeta així com dibuixar i gaudir de la natura.

 

IMG_2396.JPG

Fermí Herrero

Cap de Pioners i Caravel·les

Tinc 22 anys, sóc actor format a l'Institut del Teatre i treballo com a músic al grup Tronco. Sóc membre de la coral ArsInNova de Barcelona. M'agrada la natura, la música, i sobre tot la bona companyia. Aquest és el meu segon any com a cap. Vaig entrar al cau amb aquesta unitat com a jove i em fa molta il·lusió poder ser cap d'aquesta anys després. 

 

IMG_2397.JPG

Sara Rodríguez

Cap de Pioners i Caravel·les

Tinc 23 anys, soc pedagoga i estic estudiant un màster en joventut, també treballo donant classes de català a persones nouvingudes. Aquest any formo part de l'equip de formació interna del cau i faig suport a la unitat de pioners i caravel·les. Crec que l'educació és l'eina més potent per transformar el món!

 

IMG_2399.JPG

 Marcel Camps

Cap de Pioners i Caravel·les

Tinc 27 anys, sóc Enginyer de l'Energia i treballo a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquest any sóc cap de Pioners i Caravel·les. M'agrada la ciència, la natura i sobretot banyar-me als rius congelats. 

 

IMG_2421.JPG

Magdi Segura

Animadora de Truc

Sóc la Magdi , estudio Educació Social i treballo a l'Ikea!  
Gaudeixo del temps lliure connectant amb la gent estimada i xerrant fins les tantes debatent i filosofant 

IMG_2419.JPG

Òscar Codina

Animador de Truc

Jo sóc l'Òscar estudio disseny gràfic, soc fotògraf i actualment treballo a una empresa de transport. M'encanta la música i gran part del meu temps lliure el dedico a tocar el baix elèctric

 

IMG_2416.JPG

Esther Artigas

Animadora de Truc

Soc l'Esther, estic estudiant el màster en Enginyeria Agrònomica a Lleida i també m'estic especialitzant en Noves Tecnologies de la Indústria Alimentària a Castelldefels. 

M'agrada l'esport i gaudeixo molt llegint en el meu temps lliure. També m'agrada estar amb la família i els amics, i passar temps al cau!